×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Lahjoittamalla autat

Eräs asiakkaamme Paula oli kärsinyt yksinäisyydestä pitkään. ”Iltaisin tuntuu joskus niin ahdistavalta, ettei jaksaisi elää”, hän kuvaili.

Onneksi Paulalle löytyi HelsinkiMission kautta tukihenkilöksi Kimmo.
”Hän on minun pelastajani. En olisi hengissä ilman häntä”, Paula sanoo.

HelsinkiMissio toimii yksinäisyyden vähentämiseksi. Ammattiauttajamme tarjoavat keskusteluapua ja sadat vapaaehtoisemme antavat aikaansa ja läsnäoloaan yksinäisille.

Auta meitä auttamaan.
Tuellasi yhä useampi pääsee ulos yksinäisyyden kierteestä.

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö, miksi tekisit lahjoituksen HelsinkiMissiolle? Pohditko, mitä rahoilla saadaan aikaan? Askarruttaako sinua joku muu asia lahjoittamisessa?

Tietoa kuukausi- ja vuosilahjoittajalle

Anssi Kela on yksi HelsinkiMission kuukausitukijoista. ”Joko ojennamme kätemme tai käännämme selkämme. Olemme etuoikeutettuja, kun meillä on mahdollisuus auttaa”, Anssi Kela toteaa.

Lahjoita. Auta meitä auttamaan.

Yksinäinen leskirouva Salme Olmala, 82, joutui vuosi sitten varvasleikkaukseen. Sairaalasta päästyään hän oli toipilaana viikkoja kävellen kainalosauvojen avulla. Kauppakassien kantaminen tai roskapussien vieminen olisi ollut mahdotonta ilman toisen ihmisen apua.

HelsinkiMission kauppa

Kaupastamme saat mm. vapaaehtoisten neulomia lämpimiä villasukkia, Resonaarin tuotteita sekä uutuutena HelsinkiMissio-ruusuja. Ostamalla tuotteita tuet työtämme yksinäisyyttä vastaan.

Jätä yhteystietosi

Lahjoittajana saan ainutlaatuisen #myötätuntouutisia-uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa sähköpostiini. Saan myös uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista muutaman kerran vuodessa. Voin milloin tahansa perua sähköpostiviestinnän.

Estä lapsen syrjäytyminen. Auta nyt.

 

Lapsiperheet tarvitsevat tukea

Monilla pienten lasten vanhemmilla ei ole ketään, keneltä voisi pyytää apua. Erityisesti pääkaupunkiseudulla asuu paljon perheitä, joiden isovanhemmat ja muu tukiverkosto ovat kaukana toiselle paikkakunnalla.

Yksin ja väsyneenä on vaikea selviytyä arjen haasteista.

HelsinkiMissio rekrytoi ja kouluttaa vapaaehtoisia äiti- ja isämentoreita lapsiperheiden tueksi. Ajoissa annettu pienikin apu voi estää ongelmien kriisiytymisen, jopa lapsen huostaanoton.

Mentoritoiminnan piirissä on jo lähes sata perhettä Helsingissä. Nyt mentoritoiminta laajenee myös Espooseen.

Tähän työhön tarvitsemme apuasi. Lahjoittamalla esimerkiksi 20 euroa mahdollistat koulutetun mentorin avun ja läsnäolon jollekulle yksin jääneelle perheelle.

Kiitos, että välität!

Lahjoittamalla tuet näitä toimintoja

Nuorten kriisityö

HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.

Seniorityö

Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.

Resonaari - erityisoppijoiden hyväksi

Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lapsiperhetyö

HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.